KCM odsad u bivšoj Concordiji u Kranjčevićevoj ulici

Dragi prijatelji!

Zahvaljujemo svima na silnoj podršci i dobroj energiji koju nam šaljete. Dodatno su nas svakako motivirale i razveselile tople, prijateljske riječi ljudi iz Aquariusa, Močvare, Medike, Petoga kupea, Glazbene kuće, Češke besede; iz SC-a i drugih klubova i ustanova sličnih kulturnih afiniteta iz cijele Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Slovenije i šire, što svakako imponira našem malom kolektivu jer kazuje o kakvim-takvim kulturnim tragovima koji su ostali iza nas.

Dakako da su takve energije povoljno utjecale na događaje koji su nam dolazili u susret, pa smo ih objeručke prihvatili i ponovno skočili u bezdan mukotrpnog rada. Obavještavamo vas da smo od sutra u 9 sati (petak, 28. listopada) s vama na novoj lokaciji u Kranjčevićevoj 16a, tamo gdje je nekad bila Concordia, i to u potpuno istom sastavu.

Raspored događaja možete vidjeti ovdje, ažurirat ćemo ga svakodnevno, a prvi dan bit će ponešto specifičan. U goste nam dolazi čak osam DJ-a, svaka dva sata drugi, a vrijeme uz dobru glazbu iskoristit ćemo za druženje s vama; upoznat ćemo vas s novim prostorom, naravno i s novitetima i novim programskim konceptima. Vidimo se!

KCM